Model House

Igår så åkte jag, min tvillingsyster Ebba, mina bästavänner Linda och Elin och våra mammor till Model House i Stockholm. Linda och Elin bjöd med oss dit och det var så roligt! Håret fick vi fixa själva men vi blev sminkade och
fotograferade där. Det ända dåliga enligt mig är väl att bilderna är väldigt dyra att köpa. En gruppbild valde vi och fick helt gratis medan en bild på mig och Ebba fick vi betala men det var värt det. Alla vi tog även enskilda bilder, men jag tyckte verkligen att ingen av de bilderna blev bra även fast de andra sa att de blev det. Är nog väldigt självkritisk.. Men med dessa två bilder blev jag faktiskt väldigt nöjd med, bra bilder på alla oss!
 
Var verkligen jätteroligt att få göra det här med sina bästavänner! Ett bra minne med varandra. By the way, något jag inte hunnit berätta är att i tisdags när jag var på gymnastikläger i Västerås hamnade jag helt snett med foten och stukade den. Har haft svårt att gå men vill inte ha några kryckor, känns som att det är mycket värre då. Foten är ganska svullen, men det blir bättre och kan gå lite i alla fall, går bara väldigt segt haha.
En till sak är att jag har funderat på om jag ska sluta blogga, det är därför uppdateringen har varit usel. Tycker det är såå roligt att blogga men finns några anledningar till varför jag kanske slutar. Men jag får se hur det blir med det.
Sportlovet är i alla fall bra för mig förutom foten då. Har shoppat lite som jag ska lägga upp bilder på strax, kanske blir ikväll eller imorgon. Fortsätt ha en bra dag så hörs vi!


Grattis till Oscar Enestad!

Har inget direkt speciellt att blogga om just nu så jag tänkte att jag kunder blogga om att Oscar Enestad fyller 17 år idag! Wohoo, grattis till finaste Oscar! Han betyder så mycket för mig och han är en av de omtänksammaste jag träffat. Verkligen en gentleman om man måste beskriva han med 1 ord. Älskar honom otroligt mycket så ett stort grattis till bästa Oscar! :*


Boring Tuesday


Tyckte Hope var så otroligt söt så kunde inte låta bli att ta kort på henne haha.
Hej på er i alla fall! Tisdag igen och kvällen kommer bara vara plugg, plugg och mer plugg. Orkar verkligen inte. Redovisning i samhällskunskap ska jag ha imorgon och är så nervös, känns som att jag verkligen inte kommer komma ihåg vad jag ska säga. Måste öva mycket på det i kväll och ska lägga min mobil på något ställe så att jag inte kan var inne på den. Hoppas att ni har en rolig tisdag med inget plugg och njuuuut av det cuz I'm not. Kramizz
 
 
 


5 produkter

Tänkte tipsa er om 5 produkter som jag tycker är väldigt bra för mig och säker för många andra också!

1. Först är det ett EOS Lipbalm (det gröna). EOS Lipbalm finns i flera olika färger och enligt mig luktar alla supergott! Det gröna som jag fick från 2 av mina vänner Linda och Elin luktar äpple som jag tycker är en av de godaste dofterna. Doften är ett stort + men det som såklart är bäst är att det gör läpparna mycket lenare och håller väldigt länge.

2. Max Factors Whipped Creme Foundation. Jag använder mig nästan aldrig utav Foundation utan denna Foundation är min mammas som jag har lånat någon gång. Gör huden väldigt slät och den är så luftig att man inte märker att man har något i ansiktet. Ska ta och köpa den snart eftersom jag verkligen gillar den!

3. Lóreal Paris Extraordinart Oil. Fick denna oljan i julklapp och har redan berättat om den i ett inlägg. Men nu har jag haft den ett tag och hunnit testa den lite och jag är verkligen nöjd med den! Tar den bara i topparna och de känns redan lenare. Oljan har gjort att mina hårtoppar faktiskt inte alls är så slitna så det är bra!

4. Maybelline New York the Rocket mascara. Alla känner ju nästan till denna mascara. I alla fall så tycker jag att den är bra. Den håller i sig under dagen och ger fina fransar. Tyvärr så har jag gjort slut på den men ska nog köpa en nu snart.

5. Sista produkten jag tipsar om är en till mascara från Maybelline New York, deras BIG EYES. Finns både borste till uppe och nere fransar och måste jag välja mellan denna och the Rocket mascaran blir det denna. Det är min mammas som jag just nu får låna för att jag inte har någon för tillfället, men kanske tar och köper både denna och the Rocket snart!



Last week

Hallu där! Idag har det inte hänt så mycket. Imorse var jag ledare och nu på eftermiddagen skulle jag själv egentligen iväg på träning, men har ont i halsen så fick skippa det :/ Har nu istället pluggat på 2 redovisningar inför nästa vecka. Känner mig riktigt stressad inför veckan och jag hatar att göra det. 2 prov + 2 redovisningar. Men det är sista veckan innan sportlovet så ska försöka stå ut de sista dagarna. Kanske kommer bli lite sämre uppdatering på grund av det så att ni vet, men ska försöka blogga så mycket jag hinner.
Ska öva nån mer gång nu på redovisningarna, kolla på nått avsnitt från nån serie och sen sova ganska tidigt. Senast 11. Kram på er och hoppas alla ni är friska!


Flashdance

Flashdance igår var till och med bättre än jag hade trott! Det var bra dans, bra skådespeleri och var humor. Fick nu i efterhand reda på att själva musikalen utspelade sig från filmen Flashdance. Har filmen hemma också tydligen så får väl ta och se den någon gång och se om musikalen var som filmen ;) Jag tipsar i alla fall många att gå på en musikal som denna, det får en 10 av 10 av mig!
Bild kvalitén blev väldigt dålig nu, men man fick inte filma eller ta kort under musikalen så detta fick bli den bästa mobilbilden. Hoppas den duger lite i alla fall.
Bloggar nog senare ikväll så kika in då med :*


Alla Hjärtans Dag!

Glad Alla Hjärtans dag allihopa! Hoppas ni får spendera dagen med de ni älskar och har det underbart ikväll! För mig blir det att om någon timme kommer några av mina släktingar hem till oss och så ska vi först äta Kina mat. Klockan halv åtta ska vi sedan vara inne i Stockholm för att kolla på flashdance. Ska verkligen bli jätteroligt! Känns som att det här blir en bra Alla Hjärtans Dag. 2 prov avklarade idag i skolan också och båda gick bra. Så skönt! Kram på er nu och glad alla hjärtans dag ännu en gång! :*


Torsdag

Hallå på er! 
Imorgon är det Alla Hjärtans Dag och det ska verkligen bli jättekul även fast jag inte har någon pojkvän att
spendera dagen med ;) Ska på flashdance imorgon med familjen (utom pappa) och lite av släkten och har längtat såå mycket! För er som inte vet så är flashdance en teater med snabb dans så det ska bli roligt och se om de har några snygga moves haha. Kommer skriva ett inlägg om det antagligen på lördag för kommer komma hem ganska sent imorgon kväll så kommer inte orka då. Jag önskar er alla en fin alla hjärtans dag imorgon så hörs vi 2morrow! :*
(Inte världens finaste bild, kaos hår osv, men måste ha med nån bild så det fick bli denna haha)


2 enkla outfits

2 enkla outfits med snygga accessoarer som snyggar till allt. Passar bra att ha nu när våren börjar komma och till sommaren är det bara att ta ett par short eller vika upp jeans kanten. Skulle själv kunna tänka mig att ha det här och kanske ska köpa nått liknande. Känns som att min garderob är full med bara samma kläder så måste ta och köpa in lite nytt snart!
Vad tycker ni om collaget?:)


Cute

Har inte något speciellt att blogga om just nu så då kan jag berätta lite om gårdagen om KM, eller SMGK Pokalen som det nu heter. SMGK Pokalen är en tävling inom föreningen där vi tidigare år haft att man tävlat en och en, men i år gjordes det om så att man tävlade i små lag, runt 5 pers, i olika klasser. Mitt lag var i den högsta klassen där vi blev ihop blandade med killtruppen. Var jättekul att tävla i grupp + att jag lärde känna personerna i mitt lag bättre, i alla fall några av dem! :) Mitt lag vann tyvärr inte men alla lag fick ändå ta något från ett prisbord. Då valde jag en liten, väldigt liten, parfym av Nina Ricci. Jättegullig och luktar helt ok. Fick även med en liten flaska shampoo men orkade inte ta kort på det haha.
Var i alla fall en bra helg även fast jag var helt slut efter KM + 2,5 timmars träning. Skola imorgon så ska duscha, fixa lite och sen sova. Kramizz


Study

Idag har verkligen inte varit en sån bra dag. Haft riktigt ont i huvudet hela dan och kändes som att jag nästan skulle svimma imorse. Orkade inte med skolan egentligen men hade varit onödigt att gå hem, skulle missat så mycket då. I alla fall så måste jag plugga fysik nästan hela kvällen nu. Jag ska ha fysikprov imorgon och vill försöka hålla mitt betyg så det är bara att starta plugga nu!
Bilder från We Heart It


New Nails

Det här blir ett jättesnabbt och kort inlägg därför att klockan är ganska mycket, skola imorgon och ska sova alldeles strax. Men i alla fall så ser ni hur mina naglar blev. Ska jag vara ärlig ser det bättre ut i verkligheten men fick inte till nå bätte kort så det får duga.
Målade först ett glittrigt nagellack som bas, det från Depend, sedan målade jag över ett lager med de större glitter, silvriga nagellacket från Milani. Nöjd med det även fast jag kommer behöva ta bort det redan på fredag då jag ska tävla inom föreningen på lördag. Kram!


FÖRLÅT!

Jag är jätteledsen för att jag inte bloggat på 4 dagar! Sett att flera fortfarande kikar in på bloggen så tänkte att nu måste jag blogga igen. Förra veckan var helt kaos med 4 prov och sen orkade jag verkligen inte blogga, ville bara ta det lugnt. Men nu ska jag fortsätta att blogga igen som jag gjorde förut, 1 eller 2 inlägg per dag blir det.
Det är inte så mycket som hänt de senaste dagarna då jag inte bloggat. Har faktiskt inte hänt mycket idag heller. Var en helt vanlig skoldag, nu ska jag äta middag och sen måla naglarna tror jag. Om jag hinner lägger jag ut bilder på det senare ikväll, annars blir det imorgon.
Ha det så bra så länge!