Falun

Hejsan allihopa! 
Först vill jag bara säga förlåt för den dåliga uppdateringen. Var borta hela dagen igår och idag har jag bara åkt bil i 2 och en halv timme och nu är jag i Falun på Scandic Hotell tillsammans med mamma, mina systrar och några från mitt gymnastiklag. Vi har bowlat, ätit och bara tagit det lugnt. Imorgon ska vi på gymnastikläger, det är därför vi är här. Ska bli jätteroligt! Jag hoppas bara att jag kan köra med mitt knä. 
Håller på med en video som visar vad jag gjort i Falun som kommer ut imorgon. Ha det fortsatt bra ni :*




SMGK - Sigtuna Märsta Gymnastikklubb

Nu tänkte jag svara på lite frågor som jag fått om mitt gymnastiklag jag tränar i och den grupp jag tränar.

  • Vilka grupper har du tränat eller har det bara varit samma?

Jag blev ledare den här hösten och har bara varit ledare för en grupp. Nån gång har jag hoppat in om hjälpt någon annan grupp, men jag är bara ledare för en och samma grupp.

  •  Hur duktigt tror du att SMGK kan bli?

Jag vet inte riktigt hur det går för alla grupper, men jag tror att vi kan komma en lång väg om alla bara satsar. Om ett år får vi våran egna hall och om vi håller oss taggade och peppade tror jag att vi kan komma långt. Hur långt vet jag faktiskt inte.

  • Kommer de som du tränar bli duktiga?
    De jag tränar just nu har under bara höstterminen blivit väldigt duktiga! De kör inte världens svåraste volter just nu, men alla har utvecklats väldigt mycket och om de fortsätter så tror jag att flera kommer komma långt i gymnastiken!
     
    Sen fick jag även en fråga om jag kunde lägga upp en bild på mitt lag eller laget jag tränar. Här har ni en bild på mitt lag som är från i våras innan USM, därför är inte alla med på bilden men hittade inte så många bättre tyvärr :/

 

 

 
 


Shopping i Stockholm + Haul.

Hejsan!

Har tillsammans med Lina varit och shoppat i Stockholm med pengarna jag fick i julklapp, weay!


~ Långärmade tröjan med nitar från D.M retro 399kr i vanliga fall, nu bara 200kr! ~
~ Gråa T-Shirten från Gina Tricot 99kr ~
~ Svarta, tunna koftan från Gina Tricot 199kr ~
~ Guldfärgade kedjehalsbandet från Gina Tricot 159kr~


Här har ni även en haul video :)



Hår & Hudprodukter

Tänkte berätta lite mer om de hårprodukter jag fick och om de hudprodukter jag fick som var i flaska.
1: Shower Gel - duschkräm från The Body Shop, 250ml, med lukt av Mango.
2: Argan Spray är en hårolja från nashi som bara innehåller naturliga ämnen. Den reparerar, vårdar och ger håret glans. Hjälper även mot frissigt hår och ger volym. Denna håroljan från nashi är till för tunt hår, men det finns håroljor därifrån som är till för tjockt hår. Med Argan Spray spejar man håret istället för att gnugga in med händerna, då blir det inte lika kladdigt. Jag kommer använda den här håroljan mer till hela håret och sen kamma ut det så att det kommer i hela håret.
3: Elvital är en hårolja från L´ORÉAL PARIS och ger håret glans och mjukhet. Den är även väldigt bra mot färgat hår! Man tar bara en liten klick i handen och sen sprider man ut det i håret. Jag kommer nog använda den här mer i topparna och Argan Spray i hela håret.
4: En body lotion ( Pure Seduction ) från Victorias Secret med lukt av red plum & freesia. Behöver nog inte skriva något om den. Man kan använda den över hela kroppen.
5: Fotkräm från ACO som mjuknar och vårdar.
6: Handkräm från ACO som gör händerna mjuka och lena. Har redan testat den och mina händer har redan blivit mycket lenare. Fotkrämen har jag inte testat, men jag tror att den kommer fungera lika bra!
7: I love raspberry & blueberry är en body lotion från www.ilovecosmetics.eu men finns att köpa på t.ex. kicks. Har testat den också och den gör även händerna väldigt mjuka och lena!
 
Btw, har inte kunnat göra någon video på vad jag fick i julklapp och jag kanske inte gör det. Får se hur det blir!
 


Merry Christmas!!

Vill börja med att säga God Jul till er alla och hoppas ni alla har en underbar dag!
Min dag har varit jättebra! Ätit god mat, fått spendera bra tid med släkten osv. Gjorde nu ett snabbt kollage på i stort sett allt jag fick i julklapp. En väska från Victorias Secret, Pure Seduction i bodylotion, Pure Daydream i bodymist, 2 håroljor, handkräm & fotkräm, Someday special editon, ett paket från The Body Shop, nagellack, 250kr på Gina Tricot, 2500kr, ett par gymnastikshorts, karamellstänger och en ansiksmask. Sen fick jag även en Justin handduk, ett Justin påslakan, ett grönt EOS och ett lip butter från The Body Shop. Tänkte göra en video där jag visar alla julklappar nu och sen tänker jag även göra ett inlägg där jag berättar om alla hudprodukter + parfymer och håroljorna. Kika in på bloggen då vetja! ;)
 
Kommentera gärna något ni fick i julklapp iår!


Kind Of Christmas Nails

Som jag redan sagt är jag ju inte alls något proffs på naglar så jag körde på en enkel variant. Ett rött nagellack av Depend och sen la jag över ett lager silver glittrigt nagellack av Depend. Måste säga att dessa nagellack var riktigt bra! Behövde bara ta ett lager av varje och sen var det klart. Ser nu bara att lite av färgen har försvunnit från naglarna. Målade naglarna förra veckan så får bli att fixa till dem nu.
 
Säger God Jul redan nu, kanske inte hinner blogga så mycket imorgon! Kram
 


Believe Movie 2.0


Blev att kolla på Believe Movie igen idag tillsammans med Ebba och Nora. Lika bra som första gången! Klippte mig också idag. Blev ganska kort och jag vill egentligen ha långt hår så jag får hoppas att det växer snabbt! Ska försöka fixa en bild i veckan på hur det blev.
Annat jag gjort nu ikväll är att jag städat inför julafton. Ska iväg hela dan imorgon till Stockholm så hade inte hunnit imorgon. Blev i alla fall fint haha.
Ska nu kolla på det sista Gossip Girl avsnittet! Gonna cry bc it's over. Nej men vi hörs imorgon ;*


Fooo Day

Så idag har jag spenderat ungefär 7 timmar utanför The Fooos studio men det var värt det!
När jag och Ebba kom ut från Coop så hörde jag Ebba säga: "Men hallå det är ju dem". Jag kollar mig då runt och ser Felix, Ogge och Oscar. De börjar gå över gatan och då ropar Ebba "Hej Oscar!". Han vänder sig om mot oss och säger "Hej!" sen kommer han tillbaka till oss. Han kramar först mig länge, frågar hur jag mår och sen kramar han Ebba. Vi pratade ett litet tag, men man såg att de hade bråttom så vi frågade inte om någon bild då. Det var så himla skönt att vi krama om honom! Bara jag och Ebba + Oscar i ett litet tag.
Detta var ungefär runt 3, men sedan hade de gått in i studion. Klockan 4 hade de sedan #FoooXmas och eftersom vi såg dem sprang alla foooers efter dem. Då fick jag både kram av Felix och Omar, men tyvärr ingen av Ogge :/ Jag hann inte heller då ta någon bild med dem, utan det var klockan 7 som Oscar kom ut med Kat. Då fick jag en till kram och ta några bilder. Underbart att träffa dem igen! Tyvärr blev inte bilden på mig den bästa men who cares? Jag träffade ju ändå dem så I'm happy!

Blev en jättebra dag för mig! Hoppas den blev lika bra för alla er <3
 


Jullov + julpynt

ÄNTLIGEN är det jullov i 2 veckor! Är väldigt nöjd med mina betyg också i år, men nu kommer jag bara ta det lugnt och inte tänka på skolan någonting.
Nu ikväll har vi satt upp våran gran, pyntat den och sen har flera julklappar lagts fram. Åh, kan inte vänta tills på tisdag och få öppna alla julklappar, spendera tid med familjen och släkten.

Ska äta tacos med familjen snart och sen imorgon åker jag och Ebba in till Stockholm. Kommer förresten kunna blogga mer nu under jullovet. Kanske inte imorgon så mycket, men ett inlägg kommer i alla fall!
 
Har någon av er tagit upp granen och julpyntat hemma? :)
 
 
 


Believe Movie

omg.. Såg nyss Believe Movie med Wilma, Ebba, Frida och Fanny. Helt sjukt hur bra den är. Ska se den på söndag igen med en annan kompis, kommer väl gråta lika mycket då som idag haha ;)
Vi åt även i Kista innan, blev Asiatisk mat som är hur gott som helst!! Tänkte även köpa en fin tröja till julafton, men hittade ingen bra så fick bli att bara testa olika outfits istället.
 
Hoppas eran dag varit bra, och förresten såg någon av er Believe Movie idag? :)


Christmas Time

Åhh det är julafton om 6 dagar!
Ska nu faktiskt bara ligga i sängen, lyssna på jullåtar och halvsova ett tag innan jag åker iväg på träning.
Hoppas eran dag varit bra!


D.M. Retro

http://dmretro.se/


Last week

Sista veckan i skolan nu innan det blir jullov!! Kämpa på nu och sen få vi alla bara ta det lugnt i 2 veckor ;*


3:e Advent

Tänk att det redan är 3:e advent, bara 9 dagar kvar till julafton nu.
Blir att göra läxor nu för mig ett tag och sen kolla på Gossip Girl. Ha en bra söndag av det som är kvar av den ;)


Julavslutning

 Hade julavslutning med den lilla truppen som jag är ledare för. De fick visa upp saker de hade lärt sig under terminen och alla föräldrar såg så stolta ut, man själv var även jättestolt! Det gick bra för alla och de verkade tycka att det var kul. Vi fikade även lite med bullar, pepparkakor och en festis. Alla vi ledare fick även en present från en av gymnasterna, en Daim. Tyvärr gillar jag inte choklad men det var jättesnällt och gulligt av henne!
Snart är det måndag också och dags för sista skolveckan för mig. Taggad på jullov, men inte på julafton. Just nu regnar det så det är tråkigt, hoppas vi får lite snö i alla fall.


Simple Outfit

En enkel outfit med accessoarer som fixar till den. Kanske en mer sommaroutfit, men eftersom snön inte har kommit på flera håll så fungerar den fortfarande. Annars är det bara att dra på sig ett par UGGS eller några varma skor + en tunn kofta.


Happy Saturday

Det är lördag idag och det har snöat idag igen so I'm happy. Ska äta nu och sen kommer jag bara ta det lugnt ikväll. Mormor är här och mina föräldrar har åkt iväg under en dag så kommer nog se på film med henne senare.

Bloggas mer ikväll :*


Fredag Den 13:e

Fredag den 13:e och nu skulle det passa perfekt att se en skräckfilm som Fredag Den 13:e idag. Wanna see it, men kommer ångra mig så det får bli Grown Ups 2 istället haha. Skratt + popcorn passar bra just nu!

Förresten så är det ju på den här dagen man ska ha otur, men jag har faktiskt inte haft otur alls idag. Hur blev er dag? :)


UGGS


Måste bara säga hur mycket jag älskar de är UGGS:en. Vet inte riktigt, de kanske har funnits länge, men jag såg de här om dan på någon sida och jag vill verkligen ha dem! Kommer nog inte få dem i julklapp, men nästa år åker jag till USA så ska nog köpa sånna där om jag hittar. Det går att beställa ifrån www.mytheresa.com, men har ni sett  dem här på någon sida så kommentera gärna var :) 


Biologiplugg

Sitter just nu och pluggar inför ett biologiprov som jag har imorgon. Har inte så mycket jag behöver plugga så det är skönt!
Slutade klockan 16.30 idag. Klassen skulle stanna kvar på engelskan för att fika och se på filmen A Christmas Carol. Den var väl helt ok. Lite segt att sluta halv 5 men vi får sluta en lektion tidigare nästa torsdag så det är nice.
Måste plugga vidare nu, sen blir det att kolla på en skräckfilm tillsammans med mina syskon. Barnhemmet heter det.
Hoppas ni haft en bra dag så hörs vi imorgon :*


Christmas Inspiration

Blir verkligen inspirerad av kreativa naglar. Vill till jul måla mina naglar på nått liknande sätt men är verkligen dålig på att måla naglarna haha.
Om jag testar måla på ett liknande sätt så bloggar jag om det, men bara om det blir bra ;)


Veckorna bara rusar förbi

Har inte tänkt på det förrän nu men det är bara 3 veckor kvar av det här året. Kan verkligen inte fatta det. Det blev ju nyss 2013? Kommer ihåg att jag i början av året sa att det här skulle bli ett bra år och det har det faktiskt blivit. Har hänt mycket under året så funderar på att göra ett inlägg där jag skriver lite om året och sammanfattar allt i en bild. Ni får kommentera om ni tycker det skulle bli bra/dåligt om ni vill :)
Ska nu ta och plugga lite, även fast jag bara skulle vilja gå och sova nu haha.
Måste även säga förlåt för att jag kanske inte har världens bästa uppdatering. Nu med skolan hinner jag bara ungefär 1 inlägg och ibland 2 inlägg per dag. Fokuserar verkligen på skolan så det får bli 1 inlägg per dag under några dagar till, men under jullovet kommer jag hinna blogga mycket!
Ha en trevlig kväll nu!


Julklappar

Måndag igen men dagen har varit rätt så lugn så det är skönt. Har precis slagit in lite julklappar till släkten och familjen. Jag tror faktiskt alla verkligen kommer bli glada i år så längtar extra mycket till julafton i år!

Kommer nu bara ta det lugnt ikväll. Kolla på Gossip Girl, städa lite hemma och kanske plugga lite, får se ;)
Ska försöka blogga lite senare igen så kika in då!


Julklappshandling

Idag har jag och min bästavän åkt till Kista Galleria för att handla julklappar. Det här är första året jag verkligen är seriös med att köpa julklappar och jag kommer faktiskt spendera alla mina pengar på det, men jag är glad för det. Kommer bli så mycket roligare att se alla bli glada!
Var inne och köpte lite på The Body Shop och fick då ett body butter på köpet. Det är honung som är ganska ny, 200ml och ett värde för 185kr! Luktar riktigt gott och blir som en tidig julklapp för mig ;)

Hoppas eran dag varit bra så bloggas det mer imorgon!
 
 
 
 
 


Winter Collage

Nu när snön äntligen har kommit och vintern är här gjorde jag ett vinter collage. Ljusa färger så att det inte ser trist ut. Skulle själv kunna tänka mig att ha på mig detta. Vad tycker ni? :)
 
 


Dagen

Förlåt för att det varit dålig uppdatering idag men det är bara för att jag haft lite att göra.
Först var det skola och hade prov i biologi som faktiskt gick ganska bra! Kom hem ungefär klockan 14.30 och då åt jag mest och tog det lugnt. Klockan 4 kom sedan min kompis Wilma och klockan 5 åkte vi och några andra och kollade på JNM (Nordiska mästerskapen för ungdomar). Det var bara kval idag och de som vann var GT vikingarna. Grattis till dem!
Det slutade ungefär klockan 20.30. Vi var hemma runt 21.30 och då var jag så trött att jag verkligen inte orkade blogga. Men nu orkade jag det!
En bra dag var det i alla fall. Mycket snö kom, JNM kval och The Fooo uppträdde på idol. Säger god natt nu så hörs vi imorgon :*
 
(Min vän Nora på bilden)


CozyMozy

Idag snöade det där jag bor. Blev typ överlycklig när jag såg det i skolan idag, men tyvärr har det redan smält bort haha.. :/
Sitter just nu och läser en Justin Bieber special tidning och dricker varm mjölk med vaniljsocker. Har ont i halsen och det hjälper faktiskt + är supergott! Brukar ta ca 4 tsk vaniljsocker och så blandar jag bara runt. Värt att testa för alla er som gillar vaniljsmaken.
 
En liten surprise för mig idag var att jag fick biljetter till Believe Movie premiären den 19 december. Såå happy! Ska nån av er också gå på Believe Movie nu i december? :)


Wanties från Nelly.com

                   Allt kommer ifrån www.nelly.com och du hittar plaggen:                     
                         HÄR                                                        HÄR                                                     HÄR
                       


New Nails

Förlåt för att bilden på själva naglarna inte blev så bra. Hade testat målat med en vit färg först men den blev så konstig. Försökte ta bort det men fick inte bort allt det vita runt om så det fick bli lite konstigt.
Men i alla fall så är det ett ESSIE nagellack, lovie dovie, och sen ett silverglittrigt MILANI nagellack.
Rätt så nöjd förutom det vita runt om kring då, men det borde försvinna snart ;)
Ha det bra så länge i alla fall så bloggas det mer imorgon :*


Mina parfymer.

Alla mina parfymer, watch & enjoy ;)



About Me.

Fick ett förslag förut om jag kunde berätta lite mer om mig själv och tänker därför göra det i det här inlägget.

Jag är född år 1999 i närheten av Stockholm. Redan som tvååring började jag att träna gymnastik och gör det fortfarande (som jag redan skrivit i ett tidigare inlägg). På fritiden, förutom träningen, så går mycket åt min tid åt att plugga. Inte världens roligaste, men jag satsar på skolan och för bra betyg så att jag ska kunna få flera möjligheter i framtiden. Men förutom plugget så hinner jag ändå med massa andra saker. Nu får tiden brukar jag blogga, kolla på serier, träffa mina vänner, åker in till Stockholm, shoppar och bara tar det lugnt som vilken tonårstjej som helst. Försöker att umgås med min familj och mina djur mycket eftersom att de betyder så mycket för mig. Sen så går mycket av min fritid åt att tweeta till Justin och The Fooo, lyssna på deras musik, rösta på dem i tävlingar och sen ibland åka och träffa The Fooo (om jag har tur). Ja, jag är en fangirl ;)
Det är väl ungefär vad jag gör på fritiden. Jag fick även en fråga om jag har något jobb. Svaret är att nej jag har inte direkt ett jobb utan varje söndag så är jag gymnastiktränare för 6-7 åriga tjejer och tjänar lite pengar bara. Men det är mest för skojs skull och inte direkt ett jobb haha.
Tror inte det är direkt nå mer jag skulle skriva just nu, men om ni undrar något så kan ni bara kommentera eller maila mig! Kram
 
 
 
 
 


Hello December

Det är första december vilket betyder att det är första advent och nedräkningen till julafton har börjat. Åh älskar verkligen julkänslan som jag har. Det ändå som saknas är snön men den borde komma snart, right?
Jag hoppas på att de här kommer bli en bra månad. Måste åka in till Stockholm snart och köpa lite julklappar. I år kommer jag lägga ner mycket pengar på det, blir roligare och tror att alla släktingar kommer uppskatta deras presenter i år av mig.
Åh juste, julkalendern startar ju idag om jag inte har helt fel. Har kollat varje år så det har blivit som en tradition, måste bara kolla även fast det kanske är sjukt dåligt haha ;)
Önskar er en sista bra månad av 2013, kram.