Favorit Appar

//Twitter//Instagram//Snapchat//Whitagram//Flappy Bird//Kik//
Twitter, instagram, snapchat och kik vet nog nästan alla vad det är, men Whitagram och Flappy Bird kanske alla inte vet om.  gör så att det blir vitt på kanterna på en bild så att en hel bild ska kunna passa in på Instagram. Sen så är Flappy Bird ett riktigt irriterande spel som är beroende framkallande. Men det är ändå roligt så jag spelar det fastän det är irriterande haha.


Justin Bieber - Confident

Ville bara snabbt dela med mig av Justin Bieber's musikvideo till hans låt Confident som släpptes nu i natt. Jag älskar verkligen videon! Även fast du kanske inte är ett fan av honom eller en belieber så tipsar jag om att ge videon
ett försök. Här har ni i alla fall videon:


Collage

Slängde ihop ett litet collage snabbt som är mer till våren. Vill inte ha vinter längre utan längtar efter att få gå runt i ballerina skor, slänga bort vinterjackan och bara gå i linnen. Skulle själv kunna tänka mig att kunna ha på mig detta. Väldigt ren klädstil med fina accessoarer :)
 


Cookies

Jag har något konstigt att istället för att bli mindre sugen på godsaker när man tränar blir jag mer sugen. Nu efter träningen idag tog jag några kakor som ser ut som små julgranar. Hittade de hemma och de smakar som syltkakor som jag brukade baka när jag var yngre haha. Jättegoda, men ska försöka att inte småäta mer. Tror att det kanske är att skolan startat och jag är extra trött, blir mer sugen på goda saker då. Aja, ska plugga lite matte nu och sen ÄNTLIGEN sova!
Måste nog ha varit sämsta kvalitéet men det får duga ;)
 



 


Godmorgon!

God morgon på er!
Dagen för mig ser ut att nu ska jag äta frukost och sedan om en timme åker jag iväg och är tränare till klockan 2. Sen klockan 5 ska jag på min egen träning. Detta är ganska mycket det jag kommer göra idag. Mellan klockan 2-5 ska jag nog försöka plugga lite eftersom att jag har 4 prov nästa veckan. Såå inte taggad. Ska verkligen försöka hinna med att göra något annat idag som att kolla på nån film eller bara ta det lugnt helt enkelt.


Ställen jag vill besöka

Miami, Stratford, New York och Austin, Texas är 4 ställen jag 1 eller flera gånger vill besöka. Miami är ett ställe som ser så himla flashigt och vacker ut i filmer, bilder osv. Verkar vara så himla underbart där och jag måste verkligen åka
dit någon gång i mitt liv!
Stratford i Kanada är ju den stad som Justin växte upp i. Jag vill besöka så himla mycket ställen där! Avon Theatre, där hans morföräldrar bodde, pizzabutiken. Finns så många ställen och det är ett mål att någon gång åka och besöka Stratford.
New York, staden som aldrig sover, har jag redan varit och besökt en gång. Problemet var att jag var 10 år tror jag och då var jag inte speciellt sugen på att shoppa loss. Visst var det hur coolt som helst där, men då ville jag bara vara vid en pool eller ligga på en strand. Skulle jag däremot åka dit nu skulle jag shoppa loss och jag vill så himla gärna åka dit!!
Sista stället jag vill besöka är Austin, Texas. Jag har redan varit där 7 gånger men jag tröttnar aldrig på att åka dit. I sommar ska antagligen hela familjen dit igen och jag läängtar så mycket! Shoppingen är hur bra som helst, billigt och fina ställen att bada på. Mycket god mat också!
 Jag älskar USA och i Kanada är det just Stratford som gäller. Tror att när jag blir äldre finns det en stor chans att jag flyttar till något ställe i USA.


Friiiidaaay

Åhh så himla skönt att det är fredag! Ingen skola utan bara ta det lugnt. Nu ikväll ska jag sitta och fixa lite inlägg till bloggen, äta gott och kolla på film. Har ni något speciellt inlägg ni vill att jag skriver om? :)
 
 
 


Pretty Little Liars

Åh ett nytt avsnitt har kommit ut av Pretty Little Liars! Har precis kommit hem från min träning så det passar perfekt att äta något och kolla samtidigt. Sen tror jag även att ett avsnitt av Ravenswood har kommit ut, men PLL är mycket bättre (enligt mig) så det går såklart först ;)
 
Kollar ni på Pretty Little Liars och vad tycker ni om det i sånna fall? :)
 


Instagram & Twitter

Ville bara berätta att min Instagram är @sannaliingman och min twitter är @SannaLingman. Följ mig gärna där om ni vill! :)


New week, new possibilities

Hej på er!
 Det är en ny vecka med nya möjligeheter ;) Jag är typ frisk nu, kan gå i skolan men inte träna, så det är väl
rätt så skönt! Skolan gick rätt så snabbt idag även om det var riktigt segt att gå upp imorse. Trodde det var helg så blev riktigt besviken när jag vakna haha. Men förutom skolan har jag bara tagit det lugnt hemma. Kollat på PH, ätit, halvsovit och inget mer än det. Jag har sån lust att gå och sova nu men klockan är bara halv nio typ så kommer ändå inte kunna somna. Blir nog att lyssna på musik innan jag sover.
Hoppas ni hade en jättebra dag så bloggas det mer imorgon!
(Gammal bild)


Favoriter Just Nu

I det här inlägget tänkte jag berätta om mina favorit parfymer/bodymists som jag har just nu. Inte de jag tycker luktar godast utan de som jag gillar att använda mest nu.

Först är det bodymisten Pure Daydream från Victoria's Secret. Den luktar Pearl Orchid & Pink Currant. Jag fick den i julklapp och har använt den väldigt ofta sen dess. Den luktar så himla gott och fräscht!

Justin Bieber's The Key är en stor favorit och det är väl den hela tiden egentligen för mig. Den luktar sött, fruktigt och elegant typ, jättegott! Vågar inte ta så många sprut av den eftersom att jag inte vill att den ska ta slut men älskar verkligen lukten!

3:e och sista favoriten är Coconut Passion från Victoria's Secret. Den luktar vanilla & coconut. Egentligen tycker inte jag om cocosnöts lukt om det blir för starkt, men den här tycker jag inte är en så stark lukt utan den blandas bra ihop med vaniljdoften. Love it!


Hund besök

                                                                                                                                                                                      Det är lördag och nu under dagen har vi haft besök av hunden Da Vinci (till vänster). Hope (till höger)och Da Vinci parades för några veckor sen och Hope är antagligen gravid och ska få valpar snart. Det är ju jättegulligt med små valpar så jag hoppas att allt kommer gå bra!
Förutom att det varit en till hund här hemma idag så har jag mest tagit det lugnt eftersom att jag fortfarande är sjuk. Skulle egentligen åkt iväg på träning men blev att slappa framför TV:n nu istället. Ska kolla på en film lite senare ikväll och fortsätta ta det lugnt nu.Btw; Fick några frågor här om dan som jag bara tänkte svara på lite snabbt.

Ska du vara med på Smgk's klubbmästerskap? Ja det ska jag!

Ska de du tränar vara med, tror du det kommer gå bra? Ja de ska vara med och jag tror det kommer gå bra för dem. Vi har börjat öva och de sträcker på sig och kör sina saker bra, så jag tror det kommer gå väldigt bra! :)

 
 
 


Vinter


Brrr... snön har kommit nu i januari till Stockholmsområdet. Egentligen älskar jag snö, men det är mest om snön kommit innan julafton vilket det inte gjorde i år. Såg fram emot våren och nu är det flera minusgrader ute. Snön lyser upp på kvällarna och är väldigt vacker, om det bara blir tyo 0+ grader eller -1 grad är jag nöjd. Får hålla tummarna för det ;)
 
En helt annan sak som är just nu är att jag är sjuk. Är väldigt trött och kanske inte orkar blogga nå mer idag eller imorgon. Jag ska verkligen försöka men annars vet ni varför! Kram och håll er friska <3
 


Mina The Body Shop Produkter

 Tänkte visa och skriva om mina The Body Shop produkter så fortsätt läsa längre ned! :)
 

Bild 1: Alla mina produkter i en bild.
Bild 2: Mina 3 bodybutters. //Den stora 200ml, honung//Den mindre 50ml med en slags orange färg, mango//Den mindre 50ml med en vitgul färg, moringa//
Bild 3: Alla mina "duschprodukter" från The Body Shop. //Shower Gel i mango, 250ml// Body scrub i mango, 50ml //Tvål i mango, 100g// En skrubbare//
Bild 4: Mina Lip Butters. //Ljusrosa i grapefruit, 10ml// Grön, röd, rosa i dragonfruit, 10ml//
 
Det var alla mina produkter från The Body Shop, finns även en Video ute på min VideoFyMe @Sannalingman så kolla in där om du vill :*
 
 


Dagen

Hej på er allihopa!
Idag hade jag bara slöjd hela dagen eftersom att på våran skola har vi något som kallas block, alltså inte
block man skriver i utan man fokuserar på ett ämne några gånger i veckan. Svårt att förklara haha.
Men i alla fall, just nu har jag ju slöjd och det har varit lugn och slapp dag. Annars har jag bara kollat på ett avsnitt av PH, tränat, ätit osv. Inte alls mycket som hänt. En sak är ju att ännu ett till PLL avsnitt kommit ut! Tänkte kolla nu ikväll men hann inte utan ska gå och sova nu, kollar direkt efter skolan imorgon istället! ;)

Btw; Kommer bli lite sämre uppdatering nu under en tid p.g.a. skolan men varje dag ska jag skriva minst ett inlägg. Skriv jättegärna önskeförslag så bloggar jag om det direkt!
Kram på er!


Take Me Back

Guud vad jag saknar värmen, sommaren och USA. Nu har det blivit vinter på riktigt här och visst är det lite cozy men skulle verkligen vilja ha sommar nu! Mest av allt är det nog USA som jag saknar som mest. I South Padre Island,
där bilden är tagen ifrån, låg vi mest vid stranden med havet framför oss. Där stannade vi i ungefär en vecka och sen åkte vi vidare till Austin, Texas där vi shoppade, åt riktigt god mat och slappade vid poolen och vid Lake Travis. Miss it so much. Det ända jag ångrar från den resan var att jag inte hade så jättemycket pengar med mig att shoppa för så det var synd. Men fick ändå med mig en hel del hem!
Som tur åker familjen i alla fall tillbaka dit i år igen. Längtar så mycket och ska spara nästan alla mina pengar till shopping där. Bara ungefär 6 månader kvar nu, tills dess får jag stå ut med kylan haha.

 


Monday

Måndag idag igen. Slutade skolan 15.15, kom hem, åt, gick ut med Hope och sen stack jag iväg på gymnastikträning. Så ser i stort sett alla mina måndagar ut. Glad över att ha gymnastiken så att jag kommer bort från skolan och
bara gör det jag tycker om att göra.
Ska äta nu, duscha och sen kolla på en film, cozy mozy.. Sen ska jag försöka att inte vara uppe så länge som jag alltid är. Har sån ångest varje morgon och måste få in nya vanor, om jag nu kan det haha.
Ha en bra kväll och hoppas eran dag varit bra, kram!
Old pic


2014 Wanties

Jag vill verkligen ha dessa saker i år! Michael Kors väskorna är ursnygga och jag behöver verkligen en ny väska så i sommar när jag åker till USA ska jag köpa en. Ett armbandsur finns ju nästan överallt att köpa, vill ha någon
liknande som på bilden. Odd Molly blusarna är riktigt fina, det är bara priset just nu som stoppar mig men ska nog även det köpa i USA. Vita jeans är ett stort måste för mig och till våren kommer jag ha ett par for sure! Vita låga coverse och UGGS vill jag också verkligen ha. Dessa UGGS hittade jag i slutet av förra året och tyckte direkt att de var snygga så de måste jag också köpa i USA om jag hittar. Ett par vita höga converse har jag redan men känner att låga passar bättre till vissa saker så det kommer jag nog också köpa nån gång i år.
// 2 stycken Michael Kors väskor // Guldigt armbandsur // Vita låga converse // Svart-silvriga Mini Bailey Button Bling Shearling-Lined UGGS // Vita jeans // 2 stycken blusar från Odd Molly //


Family Time

Dagen startade bra med att jag hade träning i 3 timmar. Testade lite saker som jag verkligen vill lära mig och det är alltid lika kul efter att man har kört! Har nu duschat, ätit gott med familjen
(bakad potatis med kyckling, fläskfilé, bacon osv.) och nu ska hela familjen ta och kolla på en film tillsammans. Cozy cozy.
Ska gå och äta upp mitt goda godis nu så hoppas eran dag varit bra så hörs vi :*


Sing along with The Fooo - Fridays Are Forever

Det är #FoooFriday idag och.... killarna släppte en Sing A Long video till Fridays Are Forever!! Gillar verkligen video, den är speciell och enkel att hänga med i.

Ta en titt du med och berätta gärna vad DU tycker!



Lugn kväll.

Har precis gjort smoothie till mig och familjen och ska nu sätta mig ner framför datorn och kolla på Ravenswood. Det senaste Pretty Little Liars avsnittet har kommit ut och tydligen så behöver man ha sett Ravenswood för att
förstå. Har redan sett 3 avsnitt men det är så creepy så slutade kolla ett tag haha. Men nu ska jag kolla igenom avsnitten snabbt och sen i helgen kan jag kolla på PLL, yeay.
Kvällen har varit väldigt lugn i alla fall och egentligen hela dagen också. Det ända sega är väl bara skolan men det tycker väl alla?
Ha det bra så hörs vi, kram!


Odd Molly Sale

Just nu är det stor rea på höst-vinter kollektionen 2013! Odd Mollys officiella hemsida har nu 50% på flera toppar, accessoarer m.m. Där uppe ser ni mina favoriter från rean, kanske blir det att jag tar och beställer hem något? ;)
Klicka HÄR för att komma direkt till Odd Mollys hemsida, spana och köp hem något! Köper du över 1500kr blir det fri frakt också.


Godnatt!

Hej allihopa och hoppas att eran dag varit bra! Skolan startade igår för mig och det är i full gång direkt. Det positiva med det är bara att gymnastiken även startade idag igen så nu har jag något att se fram emot 4 gånger i veckan.
Imorgon blir det att bada med klassen. Har inte gjort det än med den här klassen och skulle helst slippa, men det är bara att köra på. Anyways så ska jag sova nu. Var alldeles för trött idag och måste verkligen vara piggare imorgon så godnatt på er!

Hade bildbrist men ville skriva ett till inlägg så här har ni en bild från USA i somras ;)


Room Inspiration

Vitt, ljust och fräscht, så ser väl ungefär mitt "dröm rum" ut. Massa fluffiga kuddar, en vit mjuk matta, klädhängare, en liten fåtölj, ja ni kan ju själva se på bilderna. Mitt rum just nu är helt tvärtemot vad ni ser på bilderna nästan. Jag har ett ganska ljust rum, men har massa färger och vill verkligen få rummet så likt som möjligt det ni ser på bilderna. Ska fixa in ett vitt skrivbord, vit matta och en stor spegel snart i rummet förhoppningsvis. En hel room makeover blir det nog inte på nått år, men kanske framåt när jag
blir 16. Är ju ändå 1 och ett halvt år kvar så börjar jag prata lite nu kanske det blir lite lättare senare haha ;)
Men det är verkligen en stor önskan för mig!


Bokrecension

Måste nu sitta och skriva klart en bokrecension till boken "Boktjuven" som vi läst på svenskan. Seg bok i början men riktigt bra i slutet! Stort tips till alla er som gillar att läsa. Boken utspelar sig i Tyskland under andra världskriget,
låter inte så kul men hela förklaringen kommer inte göra satt boken verkar mer spännande haha. Well, bara att börja skriva för mig, kram på er!
 


Nike Air Force 1

Jag vill så himla gärna ha ett par Nike Air Force 1. De är riktigt snygga och verkar vara sjukt bekväma! Tyvärr tror jag inte att jag kommer kunna köpa dessa skor tills sommarn och då är det inte sån stor chans att jag kommer vilja köpa dem utan det är just nu jag vill ha ett par. De kostar nånstans mellan 400-800 kr beroende på vart man köper dem.
 
Har du ett par så skriv gärna vad du tycker om dem och hur mkt de kostade när du köpte dem! :)


Glitter Nails

 
Testade att måla mina naglar med Glitter Nails från IsaDora. som jag fick i julklapp av min syster. Var väldigt enkelt även fast det blev lite utanför. Först målar man bara med ett lager som grund och innan det torkar häller man över glittret. För att det ska sitta kvar bra spejar man sen bara med lite hårspray.
Jag fick detta i ett paket, men vill du bara köpa det separat så är det Nail Glitter i silver och silver grunden är Wonder Nail i färgen 651, SILVER SPARKLES. Båda två från IsaDora men finns väl att köpa lite här och där som Kicks.
 
Hur tycker ni naglarna blev, förutom det runt omkring? :)


2014 burk

Fick en idé på twitter häromdan där jag såg en tjej som hade gjort en 2013 burk. Den var full med lappar och nu på nyår tänkte hon läsa alla lappar som hon lagt ner där i, alla fina minnen under åren. Jag tycker verkligen att det här är en roligt idé och gjorde nu en "2014 burk". Well, den blev inte så vacker som jag hade tänkt mig men det är innehållet som kommer räknas haha. Har redan nu stoppat ner 2 fina saker som hänt det här året och förhoppningsvis kommer hela burken vara full med massa minnen i slutet av året! :)
 
Ett roligt förslag som jag tipsar er om. Kan vara både stora och små burkar, ni bestämmer :*

 
 


Speechless...

Går verkligen inte att beskriva den här känslan. Hörde min syster Ebba ropa: "Ogge gav dig cred för en bild!". Sen klickar vi upp bilden och ser att det är en bild på mig och han. Kan inte beskriva känslan som jag fick. Började inte gråta, men fick värsta adrenalinkicken haha. Velat det här så länge och fattar fortfarande inte det. Otroligt glad, tack till världens bästa Ogge och ännu en bra #FoooFriday har varit. Kram på er :*


Nyårslöften

2014 är här och såklart måste man ha några nyårslöften!

Mina löften har jag väl egentligen försökt klara hela hösten också men nu ska jag verkligen hålla mina löften!

1. Börja träna mer ofta & då räknas inte gymnastiken in. Jag ska försöka ut och springa mer & köra styrka hemma.

2. Satsa på bloggen! På sista tiden har jag slarvat med inlägg & ibland har det till och med varit en dag då jag inte bloggat någonting. Ska försöka att blogga minst 2 inlägg per dag, men 1 inlägg per dag kommer det alltid bli! Men jag är taggad att blogga det här året!

3. Börja göra skolarbeten & plugga i tid. Var lite för stressigt ibland förra året så ska verkligen tänka på det iår!

 
 
Har ni några nyårslöften? :)


Tränings dags

Dags för mig att träna nu! Ska köra lite dans först som uppvärmning och sen ska jag göra lite styrka. Ett av mina nyårslöften är att jag ska börja träna mer så startar med det nu!


2013 - Top Things

  Tänkte egentligen skriva det här inlägget igår, men hann verkligen inte så det får bli nu istället!
Skriver om de bästa från 2013.
 
Året startade ganska bra med att den 24 April var det dags att gå på Believe Tour och se Justin! Det var en helt sjuk känsla att få se sin idol för första gången och vara så nära honom. Det är den dagen jag gråtit som mest, varit som lyckligast och mått bäst. Kommer verkligen aldrig glömma den dagen!
Genom Believe Tour fick jag även reda på bandet The Fooo och jag tyckte direkt att de var otroligt bra och nu har jag varit en foooer i ungefär 8 månader. De har varit en stor del av det här året nu. Jag har försökt åka in och träffa de så mycket som möjligt, var med och "firade" Felix när han fyllde år, har twittrat till dem, lyssnat på deras musik och stöttat de i 8 månader. Även de betyder så mycket för mig och det har förändrat mig en del. Mår bättre med dem i livet och är otroligt tacksam för dem! Första gången jag såg dem var på Believe Tour och efter de har jag sett de live på Plattan, sommarkrysset och snart ska jag på deras konsert den 5 April i Annexet! Kommer bli så roligt, verkligen taggad!!
Det som också gjorde 2013 så bra är att jag och familjen åkte till USA i ungefär en månad, sen har det bara hänt massa blandade saker. Vart med mina bästa vänner som jag även firade nyår med. 2013 var faktiskt ett väldigt bra år och jag tror att 2014 kommer bli ännu bättre!