Julpynt

Nu har vi börjat ta fram adventsstakar, julstjärnor och köpt några julblommor. Det är ju första advent imorgon, men kommer vara borta i Gävle och tävla imorgon nästan hela dagen så vi satte upp allt idag istället. Kommer därför inte heller kunna blogga så mycket imorgon men jag ska försöka fixa ett inlägg.
Men jag älskar verkligen julen och hoppas verkligen att snön kommer. Då blir allt perfekt! ;)

 
 
 
 


God morgon!

God morgon allihopa, eller god dag! Startade dagen med att duscha, gjorde tvätten och gick sedan ut på Hope. Ska nu äta en sen frukost och sen vet jag faktiskt inte vad jag ska göra. Skulle egentligen åkt in till Stockholm idag med Ebba men hon mådde inte helt bra så fick stanna hemma istället. Men ska äta frukost nu och så bloggar jag senare! :)


Cute Fooo edition.

Fick den här fina bilden gjord av @CrystalFooo på instagram. Blev jätteglad så tack till dem!
Tycker att ni borde ta och följa dem och fråga så kanske du också får en sån här bild om du vill ;)
 


We Heart It.

Jag hittar mycket av min inspiration från We Heart It. Alla bilder är fina och färgglada. Hittar mest inspiration till bloggningen och träning, finns bra motton som jag verkligen tar åt mig av. Började använda mig utav We Heart It för ungefär nån vecka sen och älskar det!
Vad tycker ni om We Heart It? :)


Smoothie

Dags för att kolla på Gossip Girl och dricka smoothie innan jag sover. Smoothien är av hallon, blåbär, vaniljyoghurt och banan. Riktigt gott, och nyttigt faktiskt! Tycker ni alla borde ta och testa nån gång ;)


Cozy

Det är tisdag, jag har varit i skolan och nu sitter jag bara hemma och tar det lugnt. Vet inte varför, men det känns som att det är massa snö ute och att julen snart är här. Mysig känsla. Hoppas verkligen på att vintern verkligen kommer snart för på söndag är det ju första advent och sen är julen här. Måste nog säga att julen är favorit högtiden. Så mysig och rolig!
Har inte så mycket mer att skriva om just nu. Behöver lite inspiration så har du något önskeinlägg så kommentera gärna!


Träning

Har precis kommit hem från min träning och ska nu ta något att äta. Blir att plugga lite och sen sova. Bloggas mer imorgon, kram :*
 
 
 


Christmas LIst


Lite av de saker som står med på min önskelista till jul. Hoppas på att få något av det ;)
 HÄR hittar ni vart just de här sakerna finns!


Gossip Girl

Jag är verkligen helt besatt av Gossip Girl. Ligger just nu på säsong 4 avsnitt 20 så har kommit en väldigt lång väg nu. Men älskar verkligen serien och ett STORT tips är att till alla er som inte sett det än börja göra det!!
Ska kolla på ett till avsnitt nu men jag bloggar mer imorgon, xoxo ;*


Tagga 2014!!

 Är riktigt taggad inför 2014! Först den 16 februari ska jag, Ebba och min bästavän Linda åka till Fryshuset i Stockholm och se The Wanted och sen den 5 april är det dags för mig och Ebba att se på The Fooo's första egna konsert i Annexet. Ska bli så sjukt roligt med både The Wanted och The Fooo. Har sett The Fooo uppträda 3 gånger live och The Wanted 1 gång men nu blir det 2 riktiga konserter. Har Foooer's circle till The Fooo och ståplats ( vilket var det ända som fanns ) till The Wanted. Är i alla fall riktigt taggad nu inför 2014 och det gör inte så mycket att 2013 snart är slut ;)
Ska ni på någon av dessa konserter eller på någon annan under 2014?
 
 


New Nails.

Nagellacken är ifrån Maybelline NewYork & heter Color Show med Polka Dots.
Gillar verkligen det för färgen sitter kvar länge och man behöver inte göra egna Polka Dots utan det kommer direkt med färgen!
Köpte det i USA i somras men finns nog även någonstans här i Sverige :)
Säger god natt nu så bloggar jag mer imorgon, kram.


Chillin

Har nyligen kommit hem från skolan och nu blir det att äta lite kiwi med vaniljyoghurt + Gossip Girl. Drar iväg på träning sen ikväll men annars blir det en chill dag. Hoppas ni har en bra dag så bloggar jag mer senare :*


Guldig halskedja.

Tycker den här guldiga halskedjan är väldigt fin och det blir nog något jag önskar mig i julklapp. Denna finns på www.nelly.com men det finns ju nästan lite här och där. Kommer nog inte bli exakt den halskedjan jag önskar mig men ungefär ;)
 


Wish me good luck!

Har under längre tid försökt börja med att träna mer och äta nyttigt, men har aldrig lyckats. Men nu har jag faktiskt bestämt mig för att jag verkligen ska försöka bli mer nyttig och t.ex. köra mer styrka hemma + gå en powerwalk då och då eller ta en springrunda. Ser faktiskt det som ett mål att klara av det här. I sånna fall får jag bara dricka läsk 1 gång i veckan och äta chips och godis en gång i veckan + popcorn en gång om jag vill ha det. Tänker göra det först och främst för att jag ser det som ett mål, men sen vill jag även få bättre kondition och styrka som även är bra för gymnastiken. Ska inte ljuga och säga att jag inte alls gör det för att få en finare kropp, det finns ju också med lite. Men att jag ser det som ett mål och att det är bättre för gymnastiken är min största motivation!
Har redan brytit det här den här veckan så startar nästa vecka haha.
WISH ME GOOD LUCK!!


Gymnastik

 Förra veckan fick jag ett förslag om att jag kunde skriva om min gymnastik så jag tänkte göra det nu! Kommer inte bli ett jättelångt inlägg, men det är något i alla fall ;)
Jag har tränat gymnastik sedan jag var 2 år gammal. Min mamma är min tränare och har själv tränat gymnastik när hon var i min ålder så det är nog därför jag började väldigt tidigt. Har hållit på i 12 år nu alltså och jag tränar i SMGK - Sigtuna Märsta Gymnastikklubb. Finns ju massa olika teman inom själva gymnastiken. Artistisk, rytmisk, trupp och annan. Själv tränar jag i trupp och det innebär alltså att jag tränar och tävlar med andra i ett lag (som i fotboll eller handboll). Den högsta nivån jag tävlat i är USM ( svenska mästerskapen för ungdomar ) och där har jag tävlat 3 gånger. Men första gången jag tävlade USM var för 3 år sedan och då var det knappt någon som är med på den här bilden som var med där. Väldigt många har slutat eller bytt förening under åren så jag har tävlat med flera olika personer varje gång. Men just nu ligger inte våran förening på USM nivå längre. Vi tävlade senast i våras och tänkte tävla i samma klass i höst igen, men några har slutat och flera personer är skadade (inklusive jag) så vi fick tävla på RM2 istället. Där tävlade vi ju i helgen, men jag kunde bara vara med på fristående p.ga. min knäskada. Var roligt ändå och det gick väl ganska bra för oss trots att vi hade så många skadade!
En sak till inom truppgymnastik är vilka grenar vi tävlar i. De 3 grenarna kallas TUMBLING, HOPP och FRISTÅENDE. Tumbling är som en matta som är lite studsig, några decimeter hög och den är ganska lång. Hopp är att man hoppar på en trampett och gör volter. Fristående är som en dans fast med mer "gymnastiska" övningar. Kan inte förkara så jättebra kanske men jag hoppas ni får en liten aning om vad det är ;)
Det var nog det jag hade att berätta. ÄLSKAR verkligen gymnastik och om ni har någon mer fråga så kan ni ju kommentera det eller maila till mig på [email protected].
 
 
 
 
 


I'm back!

Förlåt för att jag inte uppdaterat på två dagar nu! Var så mycket med Eskilstuna så hann verkligen inte och igår var jag så trött när jag kom hem. Men nu börjar jag blogga som vanligt igen! :)
Har i alla fall varit i skolan idag. Lagade pannkakor när jag kom hem och sen har jag bara vart ute med hunden och kollat på Gossip Girl. Blir att plugga nu, har redovisning i svenska imorgon så jag vill verkligen få det bra! Försöker med att blogga ett till inlägg senare annars blir det imorgon. Sen ska jag även kanske skriva om ett från helgen, får se.
Ha det bra så länge!
 
 


We're taking over.

Nu är jag och laget i Eskilstuna och har varit här sen klockan 18.00 ungefär. Vi hade förträning i fristående vilket gick bra! Snart ska vi nog sova och sen upp klockan 8.00 -.- Fixat i ordning så att det ser lite mer hemma trevligt ut haha;)  
Bloggar mer imorgon, kram


Packning på G

I helgen är det dags för tävling med laget i Eskilstuna, RM2. Är sjuukt taggad även fast jag bara kommer tävla i fristående p.ga. knäskada :/ Blir kul ändå!
Kommer nog därför bli en sämre uppdatering i helgen därför men ska försöka blogga lite! Vi hörs! :*


Gina Tricot


Tre snygga tröjor från www.ginatricot.com för bara 149kr!


Home From School

Har precis kommit hem från skolan och blir bara att äta nu och dra iväg på träning sen.
Ska försöka blogga mer ikväll men vi hörs då i sånna fall!


Tuesday.

Är bara en helt vanlig tisdag idag, förutom att Omar följer år då.
Skillnaden är bara att jag knappt har några läxor vilket är riktigt skönt! Ska nog ändå sitta och plugga ett litet tag nu för ska åka bort på gymnastik tävling från fredag till söndag och kommer nog inte hinna plugga då.
Får se om det blir nått mer inlägg idag, blogga lite senare i sånna fall.
Btw, har ni några förslag på vad jag kan blogga om så kommentera gärna!
  


Happy B-Day!!

Idag fyller världens bästa Omar Rudberg 15 år!
För er som inte vet vem han är så är han med i bandet The Fooo. Han är så omtänksam och efter att ha träffat han några gånger vet jag verkligen det. Han vill verkligen alla gott och förtjänar verkligen den bästa födelsedagen idag! Så STORT grattis till världens bästa Omar :*


New Beanie!

Fick denna av två av mina vänner, Elin och Linda. Jätteglad för den eftersom jag är en belieber och har velat ha en liknande. Älskar faktiskt den! Så tack till Linda och Elin!!
(Svart med guldfärgad text)


VS wanties.

 
Mina Victoria's secret wanties. Klicka HÄR för att se vad allting kostar! :)
 
 


Jfr.se

 
En sida på  nätet med snygga kläder och även dessa snygga beanies som jag tycker extra mycket om! Klicka HÄR för att komma till sidan! :)


Freeedag!


ÄNTLIGEN är det fredag igen! 
Dagen har varit först skola med prov i spanska som gick helt ok. Tränade även i morse på ett gym med min profilinriktning. 
Nu har jag bara gått en promenad med min hund, ätit mat och kollat på Gossip Girl. Ska snart iväg på träning så bloggar nog mer ikväll!
Kram


Ravenswood.

Ravenswood är då en helt ny serie fast som ändå har koppling till PLL. Måste säga att det är riktigt läskigt. Har fått flera hjärtattacker haha. Just nu finns bara 3 avsnitt ute men det är ju inte så konstigt eftersom att serien precis startat. Ravenswood är i alla fall sjukt bra! Så himla spännande och läskigt enligt mig vilket jag gillar! Det ända dåliga just nu är att Pretty Little Liars inte kommer ut förrän i januari, alltså nästa år :/
Tipsar ALLA som kollar på PLL att börja kolla på Ravenswood. Det hör ju ändå samman med det så man kommer nog hänga med mycket sen igen när PLL börjar igen!
Kollar ni inte ens på Pretty Little Liars så GÖR DET! Ni kommer inte ångra er, promise ;)
 


Just chillin.

 
Skulle egentligen varit på träning idag men jag är förskyld så jag fick stanna hemma istället. Kommer nog mest ta det lugnt hela kvällen. Plugga lite och sen måste jag kolla på Ravenswood som kommit ut igen!!
Kollar ni på Gossip Girl/ har sett det eller kollar ni på Ravenswood? :)


Helgens shopping.





Eftersom att jag började blogga igår så har jag inte kunnat visa vad jag köpte i helgen så gör det nu istället.
Vit peplum topp från Newyorker, kostar 169:-
Conceler från L'oreal Paris, köpt på Kicks & kostar 139:-
Vit tröja från Hollister, kostar 480:-
Essie nagellack Lovie Dovie köpt från Kicks, kostar 129:-
Sen köpte jag även ett par svarta Dr.Denim jeans från SALT, kostar 399:-


Warm up.

 
Tänkte starta med ett inlägg där jag berättar lite saker om mig så att ni liksom lär känna mig lite.
Jag har haft en blogg på devote.se i ungefär 2 månader men har nu bestämt mig för att börja blogga på blogg.se istället.
På fritiden tränar jag gymnastik 4 ggr i veckan. Gillar annars att shoppa, blogga, vara med vänner, och mycket mer.
Älskar Justin Bieber
Älskar även The Fooo men är inte direkt besatt av dem.
Försöker alltid vara nyttig, men klarar mig knappt i en vecka haha.
Sprutor är bland det värsta jag vet.
Jag är ganska envis av mig. Vill jag ha nått så kämpar jag för det.
Glad person som skrattar mycket.
 
Det var lite om mig bara.
Kommentera om det är något mer ni undrar eller så kan ni kontakta mig på [email protected]. Kommentera gärna om ni har några förslag på vad jag kan skriva om, älskar förslag!